:

Koulutusta

Koulutus · koulutusta · Haukipudas

Hakuehdolla koulutusta löytyi yhteensä 10 yritystä.

Liikennekoulu SafetyCar OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokoulu, ajo-opetusta

Safetycar - meillä tehdään kuljettajia - We Make Drivers. Safetycar on nykyaikainen paikallinen autokoulu. Myös virtuaaliset opetustunnit tietokoneen, iOS tai Android mobiililaitteen välityksellä. Safetycarin kurssilta saat taidot käyttää autoa, mopoa, skootteria, sekä kevytmoottoripyörää turvallisesti, taloudellisesti sekä muut huomioon ottaen. The driving lessons and the educational material can be served also in english.

Hakusana:Koulutusta opetuslupalaisille, koulutus, ajo-opetuslupa koulutusta
Toimialue:Haukipudas
 

MASSATALO - Palokatkotuotteet ja rakennuskemikaalit Oulu OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Maalikauppa, saumausmassoja, paloturvallisuustuotteita

Massatalo Oulu, Limingantulli. Laadukkaat saumausmassat, tiivistysaineet sekä palokatkotuotteet. Massatalo on myös maalikauppa josta saatte kotimaiset Fintex -rakennusmaalit. Myymme rakennus-, saneeraus- ja maalausalan työvälineet, työkalut, sähkötyökalut, työasut sekä palosuojatuotteet ja palokatkot. Palvelemme yritys ja yksityis asiakkaitamme ammattitaidolla ja neuvomme tuotteiden oikeaoppisessa käytössä. Kauttamme kosteusmittauksia, asuntojen kuntokatselmuksia ja palokatkokoulutusta.

Hakusana:palokatko koulutus
Toimialue:Haukipudas
 
 

HM Coach Ky KONTIO

Valmentaja, koulutusta

Kehittämispalvelua yrityksille ja julkisille organisaatioille erilaisiin työelämän tilanteisiin ja erityisesti haasteellisiin muutostilanteisiin. Coaching on konkreettiset tavoitteet asettavaa, aikapaineistettua, oleellisen löytävää, vuorovaikutteista kehittämistä työelämään liittyvissä kysymyksissä. Nyt Sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ammatticoachin kanssa. Kysy lisää ja räätälöidään yrityksesi tarpeita palveleva ohjelma tai kokonaisuus! Terveisin Hannele Martti, ammatticoach.

 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat Haukiputaalta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Haukiputaan Kuntaoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus